Nieuws

Hier vindt u de laatste nieuwtjes over Head Affairs en onze lopende produkties.

Films & Drama

Heer&Meester-episodeEr komt een nieuwe 'Heer & Meester' televisiefilm aan. Hierin wordt het grote geheim van Valentijn onthuld. De film wordt in augustus en september opgenomen en zal tegen de kerst van 2017 op de televisie te zien zijn.

 
 

 

Nieuwe-Buren-2-Bracha'Nieuwe Buren' krijgt een derde seizoen en is in het najaar van 2017 te zien bij Videoland en in 2018 bij RTL4. Vanaf april tot en met augustus zijn hiervoor de opnames. Ook voor deze serie verzorgt Head Affairs weer de make-up en grime, net als bij serie één en twee.  

 

 

GTST-cast-2017

In 2017 verzorgt Shirley van der Lem opnieuw de dagelijkse schmink tijdens de opnames van 'GTST'. En ook voor 'Nieuwe Tijden' is Shirley verantwoordelijk voor de schmink.

 

 

Televisie

Lubach-op-zondag-2016

'Zondag met Lubach' is de grote hit van dit moment in Nederland. Begin 2017 werkt Head Affairs weer mee aan alweer het vijfde seizoen. En aan het eind van het jaar zullen er opnieuw 10 afleveringen gemaakt worden.
 

 

  

Koefnoen-2013Op dit moment zijn wij druk bezig met de filmpjes voor 'Het Beste van Koefnoen', met hoogtepunten uit vijftien seizoenen Koefnoen. Scenes en persiflages worden ingeleid en uitgeserveerd door types die van wanten weten. 

 
  

  

 

  

Kanniewaarzijn 2013

Na een korte pauze gaan in het najaar de opnames van 'Kanniewaarzijn' weer van start, waarvoor veel pruiken uitgezocht en opgemaakt moeten worden op ons Head Affairs atelier.
 
 
     

Robert-ten-Brink-2017De samenwerking met Robert ten Brink, die al meer dan 30 jaar duurt, wordt wederom voort gezet met het programma 'All You Need Is Love'.

 

 
 

Sluipschutters-2017-groepOok in 2017 gaat Head Affairs de types voor 'Sluipschutters' verzorgen. Heel veel pruiken, snorren en baarden zullen weer uit de kast getrokken worden voor deze geinige types.  

  

Evenementen

club van sinterklaas groepsfoto rijnhal1

'De club van Sinterklaas' gaat in de zomermaanden van 2017 weer een speelfilm maken. En later in het jaar werkt Head Affairs ook mee aan de facebook serie van de club. 

  

 

Guus-Meeuwis-2016

Head Affairs verzorgt al jaren de intro filmpjes voor de 'Groots met een zachte G' concerten van Guus Meeuwis.

 

Atelier

Pruiken maken in HA atelierOp het atelier van Head Affairs wordt op dit moment gewerkt aan het herstel van veel gebruikte pruiken voor onder andere 'Kanniewaarzijn' en 'Koefnoen'. 

Verder worden op ons atelier in Amsterdam nieuwe materialen uitgeprobeerd en proefschminken gedaan.

  


camera-cursusEr wordt bij Head Affairs ook aan scholing gedaan zoals deze cameracursus, hier gegeven door Robert-Jaap de Lange.