Nieuws

Hier vindt u de laatste nieuwtjes over Head Affairs en onze lopende produkties.

Films & Drama

Heer-en-Meester-de-filmDe film "Heer & Meester" is in september en oktober 2017 opgenomen en zal medio 2018 te zien zijn. Het geheim van Valentijn wordt opgelost!!!                

           
 
 

 

Nieuw-Buren-2018-Nieuws'Nieuwe Buren' krijgt een vierde seizoen, de opnames beginnen in mei en zijn in oktober afgelopen. In 2019 wordt deze spannende serie bij Videoland uitgezonden. Ook voor deze serie verzorgt Head Affairs weer de make-up en grime.  

 

 

Cast-GTST-2017-2018In 2018 verzorgt Shirley van der Lem opnieuw de dagelijkse schmink tijdens de opnames van 'GTST'. 

 

 

Televisie

Margriet-van-der-Linden-dit-is-M-2018Sinds half mei is de nieuwe dagelijkse talkshow 'M' van Margriet van der Linden te zien op NPO1. Een programma met een actuele agenda met een diversiteit aan onderwerpen die de mensen bezig houden. Head Affairs schminkt alle gasten van de show. 

 
   

Zondag-met-Lubach-2018'Zondag met Lubach' is de grote hit van dit moment in Nederland. Begin 2018 werkt Head Affairs ook weer mee aan het achtste seizoen. En dit jaar worden er maar liefst twintig gloednieuwe afleveringen gemaakt want aan het eind van het jaar wordt alweer het negende seizoen opgenomen.  

 

Bankgiroloterij-Nieuwjaarsconcert-2018Al jaren verzorgt Head Affairs de make-up van de artiesten en de grime bij de nagemaakte schilderijen voor de nieuwjaarsconcerten van de Bankgiroloterij. 

 

 


kanniewaarzijn-2018-nieuwsgroepNa een korte pauze gaan in het najaar de opnames van 'Kanniewaarzijn' weer van start, waarvoor veel pruiken uitgezocht en opgemaakt moeten worden op ons Head Affairs atelier.

 


 
    

Robert-ten-Brink-2017De samenwerking met Robert ten Brink, die al meer dan 30 jaar duurt, wordt wederom voort gezet met het programma 'All You Need Is Love'.

 

 
 

Wannabees-HannekeSemi look-a-likes zetten het straatbeeld op zijn kop bij Wannabees. Veel pruiken, baarden en snorren zijn voor dit programma geplakt door Ingrid Dorresteijn van Head Affairs. Op prime-time te zien bij RTL4.  

  

Evenementen

club van sinterklaas groepsfoto rijnhal1'De club van Sinterklaas' gaat in de zomermaanden van 2018 weer een speelfilm maken. En later in het jaar werkt Head Affairs ook mee aan de facebook serie van de club. 


             
 

Guus-Meeuwis-Groots-2018Head Affairs verzorgt al jaren de intro filmpjes voor de 'Groots met een zachte G' concerten van Guus Meeuwis.

 

Atelier

Pruiken maken in HA atelierOp het atelier van Head Affairs wordt op dit moment gewerkt aan het herstel van veel gebruikte pruiken. 

Verder worden op ons atelier in Amsterdam nieuwe materialen uitgeprobeerd en proefschminken gedaan.
   

  


camera-cursusEr wordt bij Head Affairs ook aan scholing gedaan zoals deze cameracursus, hier gegeven door Robert-Jaap de Lange.